27 / 04 / 2024

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.




Türkiye ile Katar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde yürütülen yoğun diplomatik ilişkilerin meyvesi olan Expo Turkey by Qatar Fuarı bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Katar’ın başkenti Doha’da 15-18 Ocak tarihleri arasında yapılacak fuara Antalya Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. Yalnızca Türkiye’den ve Katar’dan firma, kurum ve kuruluşların katılımına açık olan fuarla, iki ülkenin ekonomik ilişkilerini kuvvetlendirmek ve bölgede etkin bir ticari güç olması planlanıyor.


MEGA PROJELER KATAR FUARI’NDA 

 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Antalya Büyükşehir'in dünya çapındaki vizyon projelerine yatırımcı ilgisini çekmek, Antalya’nın diğer yatırım imkanlarını tanıtmak üzere Katar’a gitti. Başkan Menderes Türel, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda Katar şirketlerini, Katarlı yatırımcıları, Antalya’nın geleceğindeki fırsatları ortaya çıkarmada birlikte çalışmaya davet edecek.

 


Başkan Türel, Kruvaziyer Liman, Boğaçayı Projesi, yat limanı ve marina projeleri, Tünektepe Projesi gibi Antalya’nın değerini artıracak dünya çapındaki projeleri tanıtacak. 2017 yılında 19-21 Nisan’da gerçekleştirilen ‘EXPO Turkey by Qatar’a Türkiye’den farklı sektörlerden 154 firma katılmıştı. Fuarda toplam bin kayıtlı toplantı gerçekleşti. 


Geri Dön