07 / 05 / 2024

Antalya 2016 enerji projeleri

Antalya 2016 enerji projeleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İhale ve Tatbikat Eğitim Semineri'' Antalya'da başladı.Eğitim seminerine katılan Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu Antalya'daki baraj ve gölet projelerinden bahsetti.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya Kepez'deki gayrimenkulün 2016 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şirket portföyünde yer alan Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

Enerji kimlik belgesi fiyatları 2016!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği hükümlerine göre bazı istisnalar hariç tüm binalar için enerji kimlik belgesinin alınması zorunlu oluyor. Peki, enerji kimlik belgesi fiyatları 2016 ne kadar?

Antalya ve Muğla Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya İli, Elmalı İlçesi, Muğla İli, Fethiye ve Seydikemer İlçeleri sınırları içerisinde Elektrik Enerji İletim Hattı tesisinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Expo 2016 Antalya’daki Tayland Pavilyonu açıldı!

57 ülkenin katılımıyla düzenlenen EXPO 2016 Antalya’nın resmi katılımcılarından Tayland tarafından ’Thai Evi’ şeklinde yapılan pavilyonun resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

EXPO 2016 Antalya için Ukrayna bahçesi açıldı!

EXPO 2016 Antalya'da Doğu Avrupa ülkelerinden Ukrayna'nın Odessa plajı konseptiyle hazırlanan bahçenin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende Ukrayna'nın geleneksel kıyafetleri giyildi.

Enerya'dan Antalya'ya 22 milyon liralık yatırım!

STFA Holding Enerji Grubu Başkanı ve Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, şirketin Antalya'da 98 milyon liralık doğalgaz dağıtım yatırımı yaptığını belirterek, 2016 sonuna kadar Antalya'ya yapılan yatırım miktarı 120 milyon liraya ulaşacak." dedi.

Antalya enerji nakil hattı için acele kamulaştırma!

Antalya ili sınırları içerisinde tesis edilecek enerji nakil hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

EXPO 2016 Antalya'daki iş güvenliği hassasiyeti Türkiye'ye örnek!

EXPO 2016 Antalya'nın sergi alanı inşası için 9 bin 177 dakikada sadece 1 iş kazası gerçekleştiğini savunan Tolga Aslan, kaza rakamlarından yola çıkarak Türkiye'deki inşaat çalışmalarına örnek olacak cinsten ifadelerini kullandı.

Erensan ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’na katıldı!

Kazan ve Basınçlı Kap sektörünün öncü yenilikçi firması Erensan, doğa dostu ve enerji verimliliğinde yeni bir dönem başlatan ürünleriyle, bu yıl 22’ncisi düzenlenen ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’ndaki yerini aldı.

Antalya 2016 enerji projeleri Haberi

Antalya 2016 enerji projeleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İhale ve Tatbikat Eğitim Semineri'' Antalya'da başladı.Eğitim Seminerine Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Kaya Yıldız, DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ'nin merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan Daire Başkan Yardımcıları, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve ilgili personeller katılıyor.


Eğitim Seminerinin açılışında konuşan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, tatbikat ve projenin bir bütün olduğunu belirterek " İşin son kısmında olan işletmecileri ayırıyorum, tatbikatta çalışan arkadaşlarımız işin bütün yükünü çekiyorlar. Oluşturduğumuz tesisler tamamen kritik ve tekniğine uygun yapılmak zorundadır. Bundan dolayı ihale komisyonu bütünüyle ve bir arada hareket etmelidir. DSİ olarak ülkemizin her köşesinde çok güzel ve çok başarılı hizmetler yapıyoruz. Bu...