15 / 05 / 2024

Antalya 67 tesis

Antalya 67 tesis

Antalya’da toplam yatırım bedeli 732 milyon lira olan 67 tesis Başbakan Binalı Yıldırım tarafından hizmete açıldı. Törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, son 2.5 yılda yazılan hizmet destanını anlattı.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Serik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Serik 1 . Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Alacami Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 999 bin 67 TL'ye satıyor...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Antalya için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İlinde Tesis Edilecek Serra Güneş Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Kepez'de 67.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

Antalya 67 tesis Haberi

Antalya 67 tesis


Başbakan Binalı Yıldırım, Antalya’da Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam yatırım bedeli 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını gerçekleştirdi. Antalya Kapalı Spor Salonu’ndaki törene, Başbakan Binalı Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ak Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Başbakan Binalı Yıldırım, törende yaptığı konuşmada milletin AK Parti'yi tek başına iktidara getirdiğinden bu yana Antalya'ya 18 katrilyonluk yatırım yapıldığını söyledi. Antalya'nın daha fazlasını hak ettiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu: "Bu hizmetler içinde 8600 yeni derslik, 3440 yeni konut, 18 hastane, 15 baraj, 82 taşkın koruma dere ıslahı, 288 km bölünmüş yol var, 148 milyon fidan diktik, 2006 yılında...