28 / 04 / 2024

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 



Antalya'da Güzeloba Mahallesi sınırları içinde bulunan, 16 bin 830 metrekare arsa alanı ve 5 bin 515 metrekare kapalı alanı olan PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Türkiye Varlık Fonu'nun bünyesinde olan PTT'nin Antalya Lara kıyı bandında yer alan kampın satışına tepki gösterdi.

Cavit Arı dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Varlık Fonu'nun 2019'a ait denetim raporunun görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyon toplantısında açıklamalarda bulunan Arı, “Böyle bir değerin satışına neden müsaade ediyorsunuz? PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı” dedi. 

Cavit Arı dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

“Büyükşehir Belediyesi'ne verilsin”

Lara kampının satılmasının sakıncaları olduğuna dikkat çeken CHP Antalya Milletvekili Arı, “Satılırsa dünyanın en güzel plajı yapılaşmaya açacak. Bu satış aynı sahil bandında olan diğer kamu tesislerinin de satışının önünü açabilecek kötü bir örnek olacaktır. Büyükşehir Belediyesi'ne verilmeli ki korunsun” diye konuştu.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!


Geri Dön