14 / 05 / 2024

antalya ahatl gecekondu

antalya ahatl gecekondu

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Antalya Ermenek'te tapu sorunu çözülüyor!

Antalya'da kentin Dedeman, Lara, Şirinyalı gibi en lüks mahallerinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinin sınırlarında yer alan gecekondu mahallesi Ermenek'te tapu sorunun çözülmesi için son aşamaya geçildi.

Antalya Serik'te hazine arazisinde yer alan ev yıkılacak!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Azaplar Köyü'nde oturan Nuriye Çakal'ın, 42 yıl boyunca oturduğu gecekondu ev, bölgeden yol geçeceği için yıkılacak. Yaşlı kadın sokakta kalacak

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya'nın önemli gecekondu bölgesi olan Kepezaltı Mahallesi'nde bir kahve toplantısına katılan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı "Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Kepez Ahatlı idari tesis alanı imar planı askıda!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 1836 ada 4 parsel “ İdari Tesis Alanına ” ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ahatlı, Antalya'nın en prestijli bölgesi oldu!

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Ahatlı'da gecekonduların yerini modern konutlar aldı!

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Kepez Belediyesi Ahatlı'ya semt pazarı yapıyor!

Antalya Kepez Belediyesi, mülkiyet, imar problemlerini çözerek gecekonduların yerine modern binaların inşa edilmesini sağladığı Ahatlı Mahallesi' nin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideriyor...

Antalya 'da satılık 25 adet gayrimenkul: 897 bin liraya!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Antalya Ahatlı, Kızıltoprak, Alan, Muratpaşa, Kışla, Yüksekalan ve Zeytinköy 'de yer alan 25 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 21 Ocak 2014 'te saat 11:00 'de gerçekleştirilecek.

Antalya'da 24 adet satılık gayrimenkul:199 bin liraya!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Antalya Ahatlı, Kızıltoprak Muratpaşa ve Alan Mahallesi 'nde yer alan 24 adet gayrimenkulü 22 Ekim 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

antalya ahatl gecekondu Haberi

antalya ahatl gecekondu

 Kepez’deki gecekondudan modern bir şehre dönüşümün en güzel yaşandığı bölge Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahalleleri oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, göreve geldiği Mart 2009’da tapu probleminden dolayı 3 mahalle gecekondu yapılaşmasındaydı.

Başkan Tütüncü, ilk önce tapu problemini çözerek, vatandaşların 30 yıla yakın özlemle bekledikleri tapularını almalarını sağladı. Tütüncü, daha sonra imar planı tadilatıyla, bölgeye kat artışı imkânı getirdi. Tapu tahsisi ve yeni imar hakkından sonra bölgede gecekondudan modern konuta hızlı bir değişim başladı. Gecekonduların yerini, imara uygun modern konutlar aldı.


3 mahalleye 12 milyonluk asfalt ve kaldırım 


Tütüncü, imara uygun yapılaşmanın tamamlanmasının ardından bölgeye doğalgazın, fiber optik internetin gelmesini, elektrik iletim hatlarının yer altına alınmasını sağladı.

Bu yatırımlarının bitmesinin sonra ise üç mahallede kalıcı temel belediyecilik hizmetlerinin yapımına geçildi. 12 milyon...