23 / 05 / 2024

antalya akseki turistik yerleri

antalya akseki turistik yerleri

Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Antalya' nın Akseki ilçesi Belediye başkanı adayı Ahmet Yitmez, 30 Mart'ta seçilmesi halinde yayla ve mağaracılık turizmini yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Antalya'daki tarihi düğmeli okul binası turizme kazandırılıyor!

Antalya'nın kendisine özgü düğmeli evleriyle ünlü Akseki ilçesinde inşa edildiği 1926 yılından beri ayakta kalmayı başaran okulda, restorasyon çalışmaları başladı

Akseki'deki Zilalcı Konağı restore ediliyor!

Antalya'nın Akseki ilçesinde 1900'de yapılan ve günümüze kadar ayakta kalmayı başaran Zilalcı Konağı restore ediliyor.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

TOKİ Antalya Akseki Yarpuz 2020 detayları!

TOKİ Antalya Akseki Yarpuz 2020 detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Akseki Yarpuz 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Akseki Yarpuz 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

TOKİ Antalya Akseki 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Akseki projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Antalya'da Yörükler yaylalara taşınıyor!

Antalya'nın Akseki, Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yaşayan Yörükler, yaylalara yerleşmeye başladı.

antalya akseki turistik yerleri Haberi

antalya akseki turistik yerleri


Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya'nın Akseki ilçesi Belediye başkanı adayı Ahmet Yitmez, 30 Mart'ta seçilmesi halinde yayla ve mağaracılık turizmini yaygınlaştıracaklarını söyledi. 


Akseki ilçesinde 400'ün üzerinde irili ufaklı mağarının bulunduğunu belirten Yitmez, Toroslar'da kırsal alanda kalkınmanın yolunun eko, yayla ve mağaracılık turizminin yaygınlaşmasından geçtiğini kaydetti. 


Osmanlı döneminde Akseki'nin önemli yönetim merkezlerinde biri olduğunu belirten Yitmez, hazırladıkları Botanik Turizmi Projesi ile Antalya'ya deniz,kum ve güneş turizmi için gelen Alman, İngiliz, Rus, Hollanda, Belçika, Finlandiya, Danimarka ve İsviçre ve İsveçli turistleri Toroslara çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Yitmez, "30 Mart'ta sandıkta yetki almam halinde Akseki'yi eko, yayla, mağaracılık ve botanik turizminde cazibe merkezi haline getireceğiz. Akseki'yi mağarıcılık turizminde marka yapacağız. Bunu ilk Altınbeşik Mağarası'nın tanıtımıyla yapacağız." diye konuştu.


Pirsus...