02 / 05 / 2024

antalya aksu yeni okul protokolü

antalya aksu yeni okul protokolü

Antalya'nın Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi’ne 12 derslikli okul yapılacak. Güloluk Mahallesi'nde 12 derslikli okul yapımı için protokol imzalayan Ufuk ve Banu Cömertoğlu ailesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

antalya aksu yeni okul protokolü Haberi

antalya aksu yeni okul protokolü


Antalya'nın Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi’ne 12 derslikli okul yapılacak. Daha önce de okullar yaptırtan Cömertoğlu ailesinin yaptıracağı okul için valilikte protokol imzalandı. Törene Vali Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ile Ufuk Cömertoğlu ve eşi Banu Cömertoğlu katıldı.


Güloluk Mahallesi'nde 12 derslikli okul yapımı için protokol imzalayan Ufuk ve Banu Cömertoğlu ailesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Vali Öztürk, okulun bir yılda tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti. Başkan Şahin de yardımsever aileye teşekkür etti. 


Akdeniz...