20 / 05 / 2024

Antalya Arena Stadına güneş enerjisi paneli mi koyuldu

Antalya Arena Stadına güneş enerjisi paneli mi koyuldu

Çatısına yerleştirilen 13 bin metrekarelik güneş enerjisi paneli ile Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olacak Antalya Arena'nın açılışı için geri sayım başladı.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'na komşu konumda bulunan Avangart İstanbul'da yüzde 5 peşinat vererek, vade farksız 60 ay ya da 240 ay taksit seçenekleri sunuluyor...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Antalya Arena Stadına güneş enerjisi paneli mi koyuldu Haberi

Antalya Arena Stadına güneş enerjisi paneli mi koyuldu

GÜNEŞ enerjisi panelleriyle, Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olacak Antalya Arena'nın, eylül ayı sonuna yetiştirilmesinin planlandığı bildirildi. Kış aylarında bine yakın takımın kamp yapmasından dolayı "spor turizminin başkenti" olarak da adlandırılan Antalyada, 33 bin kişilik stadın inşaatı tamamlandı. Stadın proje müdürü Yaşar Aydın, yapıyı diğer statlardan ayıran en büyük özelliğin, çatısına yerleştirilen 13 bin metrekarelik 1,4 megawatt gücündeki güneş enerjisi santrali olduğunu söyledi. 


SİSTEM TAMAMLANDI 

Güneş enerjisi sisteminin yaklaşık bir ay önce tamamlandığını, işlemlerin ardından sistemin şehir şebekesine elektrik vereceğini anlatan Aydın, tam dairesel yapılan ve dört tarafından hava sirkülasyonu sağlanan stadın, Antalya'nın sıcak ve nemli havasına uygun olduğunu kaydetti. Stadın tribünlerinin UEFA kriterlerine uygun şekilde oldukça dik yapıldığına değinen Aydın, bu nedenle tribünlerin seyir ve ambiyans açısından iyi olacağına...