03 / 05 / 2024

Antalya Arena Stadında son durum

Antalya Arena Stadında son durum

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya’nın 33 bin kişilik stadyumunda hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek stadın Beşiktaş maçıyla açılacağını söyledi.

Antalya Arena Stadı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Yapımı yılan hikayesine dönen ve temeli önceki yıl atılan yeni stadın inşası, devam ediyor. Stadyum inşaatının yüzde 85'inin tamamlandı.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’lik bölümünün tamamlandığı bildirildi. Temmuz başında ise üst kaplama çalışmaları başlayan Malatya Arena’da şu ana kadar yüzde 75’lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Arena Stadında son durum Haberi

Antalya Arena Stadında son durum

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Spor Toto Süper Lig’in ilk 6 haftasında hedefledikleri puanı aldıklarını söyledi.İkinci 6 haftalık periyotta 12 puan hedeflediklerini aktaran Gencer, “7. maçımızda 1 puan aldık. Geriye kalan 5 maçta inşallah hedeflediğimiz 12 puanı alacağız. Şüphemiz yok. Sakat oyuncularımız geri döndü. Chico ve Mbilla takıma döndü. Rekabetin yüksek olması için sakatlıkların olmaması gerekiyor. Gelecek haftalar Antalyaspor için çok daha iyi olacak” diye konuştu.

“İLK DEVREDE 25-30 PUAN HEDEFİ”

Ligin ilk devresini 25 veya 30 puan arasında kapatmayı hedeflediklerini kaydeden Gencer, “Olmaması için bir neden yok. Takımımız bu güce sahip. Yeni stadımız ve seyircimizin gücüyle hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Beşiktaş maçında stadyum dolarsa, ilk devreyi ilk 4 içinde bitirirsek kesinlikle bir dünya yıldızı daha kazandıracağız. Gerisi kadromuza ve...