05 / 05 / 2024

antalya atıksu işi ihalesi

antalya atıksu işi ihalesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Su ve Atıksu İdaresi Genel Mdürülüğü Antalya'da içme suyu ve kanalizasyon inşaatı işi yaptıracak. İhale, 10 Ağustos Cuma günü saat 14:15'de yapılacak

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Antalya Havalimanı ihalesi için İGA'dan baskı iddiası!

İstanbul'un ardından, Antalya Havalimanı ihalesi için İGA'nın şartnameyi değiştirilmesi için baskı yaptığı iddia edildi.

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün!

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı.

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019!

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi 2019 başvuru şartları ve detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. İşte TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi başvuru şartları ve detayları...

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Antalya Göksu'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya Göksu'da acele kamulaştırma kararı alındı. Enerji İletim Hattı Projesi için alınan karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Arasya Atıksu Türkiye'de 12 elektrik santrali kuracak!

Türkiye enerjide yabancı fonların ilgisini çekiyor. Arasya Atıksu Çözümleri Şirketi, Türkiye'de her yıl 1.2 milyon tonluk atık çamurdan enerji üretmek için 100 milyon euroluk yatırımla 12 elektrik santrali kuracak.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

antalya atıksu işi ihalesi Haberi

antalya atıksu işi ihalesi



İlan şöyle;



İHALEYE DAVET


ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE ATIKSU İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (ASAT) ANTALYA İÇMESUYU VE KANALİZASYON PROJESİ


MURATPAŞA, KONYAALTI, KEPEZ BÖLGELERİ KANALİZASYON ŞEBEKE İNŞAATI İŞİ (SÖZLEŞME NO: ASAT2-W3)


Antalya Su ve Atık su İdaresi Genel Müdürlüğü-ASAT, Dünya Bankası tarafında İller Bankası aracılığıyla "Antalya içme suyu ve Kanalizasyon Projesi" için sağlanan kredinin bir bölümünü "Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez Bölgeleri Kanal izolazyon Şebeke İnşaatı İşi (Sözleşme No: ASAT2-W3)" için kullanacaktır.

ALDAŞ Altyapı Yönetim Danışmanlık Elektrik Enerjisi Üretim Hizmetleri İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. tarafından temsil edilen Antalya Su ve Atık su İdaresi Genel Müdürlüğü ASAT, kabul edilebilir (uygun) teklif sahiplerini kapalı tekliflerini sunmak için davet etmektedir.


Geçerlilik süresi 120 (yüzyirmi) gün olan Teklifler en geç 10 Ağustos 2012 tarihinde yerel saat 14:00'e kadar aşağıdaki adrese...