03 / 05 / 2024

Antalya Balbey

Antalya Balbey

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Türel: Balbey Projesi ve Doğu Garajı Projesi ile Antalya'nın dünyada nadir görülecek bir kent merkezi olacak." dedi.

Antalya Balbey'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Tarihi Balbey Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi yapacaklarını açıklayan Türel: "Balbey Antalya'nın ikinci Kaleiçi'si olacak" dedi.

Antalya Balbey mahallesindeki binalar turizme açılacak!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, şehrimizin dokusunu bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve miadını doldurmuş yapılarımızın acı olaylara neden olmadan gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Antalya Balbey’deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balbey'deki metruk binayı yıktı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya'da tehlike saçan bina yıkıldı!

Antalya’nın ikinci Kaleiçi konumundaki tarihi Balbey Mahallesi’nde tehlike saçan bina İçişleri Bakanı’nın talimatı ile yıkıldı....

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Antalya Balbey’de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi’ndeki en eski mahalleler arasında yer alan Balbey’de kentsel yenileme çalışmalarını akademisyen bir grubun desteğiyle belediye şirketi ANET tarafından yapılacak. 

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Antalya Balbey kentsel dönüşüm projesinde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Sit Alanı ve Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde sona gelindiğini söyledi

Balbey kentsel dönüşüm projesi bu yıl görücüye çıkıyor!

Antalya Balbey Mahallesi için hazırlanan proje çalışmalarında sona gelindi. Proje, bu yıl içinde bitirilerek tanıtımı yapılacak.

Antalya Balbey Haberi

Antalya Balbey

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Başkan Türel, Antalya'da yapılacak projeleri el ele vererek hayata geçireceklerini belirterek, "Meseleleri birlikte çözmek için bir aradayız. Bu toplantılar ile bir sinerji oluşturuyoruz. Biz her şeyi biliyoruz demiyoruz. Sizlerden bir şeyler öğrenmek için geldik. 


Şimdi Antalya'da bu hizmetler yapılıyorsa, bu sinerji Antalya'da olduğu içindir" dedi. 

Antalya ile ilgili önemli projeleri meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ile müzakere edip, görüşlerini alarak hayata geçiren Başkan Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile (ATSO) çalışma toplantısı yaptı. Toplantıya ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Alanya, Manavgat ve Kumluca'nın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, ATSO Meslek Komitesi üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları katıldı. Bu toplantıların...