29 / 04 / 2024

antalya baraj inşaatları

antalya baraj inşaatları

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’da yeni yatırımlarla sulanmayan toprak bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Yatırımlarla Antalya’da zirai üretimi artırarak çiftçiye büyük kazanç sağlamak hedefleniyor...

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

Turkay Özgür Kapıçay Barajı inşaatını inceledi!

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya Kapıçay ve Adrasan Gölet inşaatları ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kapıçay ve Adrasan gölet inşaatlarını inceledi. Turkay Özgür, “Bugün teknik ekibimiz ile birlikte Kumluca Adrasan ve Finike Kapıçay Gölet inşaatlarımızda inceleme de bulunduk. " dedi.

Emin Korkmaz: Okul inşaatlarına 80 milyon TL ayırdık!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Düzce Üniversitesi'ndeki inşaatlar tamamlanıyor!

Düzce Üniversitesi genç bir üniversitesi olmasına rağmen hızla büyüyor. Kampüs alanında inşaatlar tek tek bitiriliyor. Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

Bitlis'te okul inşaatlarına 78 milyon lira yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Cem Oğuz: Antalya için endişeliyiz!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde olası bir depreme karşı Antalya için endişeli olduklarını söyledi.

Zonguldak Gümeli'ye baraj inşa edilecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli Beldesinde yapılacak olan baraj inşaatına ulaşımı sağlayacak yola önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.

Alaplı'da baraj inşaatı yol yapım çalışması başlayacak!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli beldesinde yapılacak baraj inşaatında yol çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Maltepe'deki dolgu alanında kaçak inşaatlar yapılıyor!

İstanbul Maltepe sahilindeki dolgu alanının imar planında yeşil alan olarak görünen yerlerde tabelasız ve ruhsatsız inşaatlar başladı.

Siirt'te Çetin Barajı inşaatında patlama!

Pervari ilçesindeki Çetin Barajı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, patlamanın ardından çıkan yangında 4 iş makinesi yandı. İşte ayrıntılar...

antalya baraj inşaatları Haberi

antalya baraj inşaatları


DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’da yeni yatırımlarla sulanmayan toprak bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.


Tarım şehri olan Antalya’da zirai üretimi artırarak çiftçiye büyük kazanç sağlamayı hedeflediklerini belirten DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Antalya’da inşaatı devam eden 23 adet göl-su projesi ile adeta dere ve nehirlere altın kelepçe vurmaktayız. Naras Barajı tamamlanmak üzere. Gökçeler Barajı’nı da inşallah bu yıl içerisinde tamamlayarak Gazipaşalı vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız. Küçük Aksu Barajı ile 16 adet göl- su ve sulama inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir” diye konuştu.


Özgür, inşaatı devam eden 3 baraj ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:


”Naras Barajı’nın inşaatı devam ediyor. İşin fiziki gerçekleşmesi yüzde 98,3'dir. Naras Barajı tamamlandığında 8 bin 570 kişiye istihdam sağlanacak olup, dekar başına 426...