25 / 08 / 2024

Antalya BeachPark

Antalya BeachPark

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Projesi kapsamında Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından tahliye edilen BeachPark'a iş makineleri girdi. Proje çalışmasının başlama tarihi ise henüz netleşmedi.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Antalya BeachPark yıkıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Projesi kapsamında Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından tahliye edilen BeachPark'a iş makineleri girdi. Proje çalışmasının başlama tarihi ise henüz netleşmedi.

Antalya Konyaaltı'nda plaj harabeye döndü!

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta yıllardır hizmet veren plaj işletmeleri, restoran ve barların sözleşmesi 28 Ekim 2014’te sona erdi. Antalyalılar bu görüntünün turizmin başkentine yakışmadığını dile getiriyor.

SGK Antalya İl Müdürlüğü'nden satılık 11 konut

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Antalya'da  üç adet gayrimenkul satacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 12 adet gayrimenkul

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yüksekalan ve Tahılpazarı Mahallelerindeki 12 adet taşınmazı satışa çıkardı

Antalya'da 10 bin 970 metrekare arsa satılacak

Antalya Serik Kadriye Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 10 bin 970 metrekarelik arsayı satışa çıkardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 196 gayrimenkul satıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 196 gayrimenkulü, 9 Şubat'tan itibaren ihaleyle satışa çıkaracak

Antalya Havalimanı yenileniyor!

Antalya Uluslararası Havalimanı'nı işleten Serhat Çeçen, Antalya Havalimanı'na 107 milyon avro tutarında yatırım yaptıklarını bildirdi

Tapu ve Kadastro, 2009'u Antalya'da değerlendirecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Antalya'da çalıştay düzenleyecek

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya BeachPark Haberi

Antalya BeachPark

Büyükşehir Belediyesi'nin sahil düzenleme projesi kapsamında, Konyaaltı BeachPark yıkıldı. Eski halinden eser kalmayan alanda, proje çalışmasının başlama tarihi ise henüz netleşmedi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Projesi kapsamında Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından tahliye edilen BeachPark'a iş makineleri girdi. İşletmenin arka bölümlerinde bulunan restoran, bar ve kafeteryalara ait tek katlı yapılar iş makinelerinin yardımıyla yıkıldı. Belirli noktalarda birkaç yapının ayakta bırakıldığı BeachPark bölgesinde, plaj işletmeleri de terk edildi. 


Kimisi eski işleticileri tarafından tamamen söküldü, kimisi ise kış aylarında hava şartları nedeniyle yıkıldı. Yıkımın ardından bölgenin boş görüntüsü ise fotoğraflara yansıdı. Eski halinden eser kalmayan BeachPark'ta yapılacak projenin ise ne zaman başlayacağı konusunda bir tarih netleşmedi.

Alanda ne olmuştu 

Konyaaltı Sahil Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Kasım 1996 yılında Alke...