16 / 05 / 2024

Antalya Beşgöz Deresi restoran

Antalya Beşgöz Deresi restoran

Antalya Belek ile Beşgöz Deresi 'nin denize dökülen kısmında yapılacak restoran çalışmaları bölgede yaptığı tahribat nedeniyle halkın tepkisine yol açtı...

Vestel 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Solo Fırın 5.999 TL! En uyguna nerden alınır? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağında yenilik isteyenler için Vestel, 3 gözü gazlı 1 gözü elektrikli solo fırını 9 taksit imkanı ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buz çözme özelliğinden, yoğurt yapma özelliğine kadar bir çok yeniliği ile Vestel 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin iptali istendi!

Trabzon’da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesin'nin ardından Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de iptali istendi. Konu Büyükşehir Belediye Meclisinde önümüzdeki günlerde karara bağlanacak.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki belediyeye devredilen arazi mecliste!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen arazi meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Çevre ve Şehircilik yapı denetim firmalarına göz açtırmadı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2016 yılında yaptığı denetimlerle görevini eksik veya kusurlu yapan “Yapı Denetim” firmalarına göz açtırmadı.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne göz dikti!

BM gözetimindeki Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de devam ederken İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne gözünü dikti. Dünyanın en güvenli ülkeleri sıralamasında ilk beş içinde yer alan KKTC'de yatırım fırsatlarının anlatıldığı İzmir toplantısı iş dünyasından büyük ilgi gördü.

Trabzon Beşikdüzü OSB'nin 2017 bütçesi kabul edildi!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Kırklareli İstasyon Mahallesi yeni yüzüyle göz kamaştırıyor!

Kırklareli'nin yükselen yüzü İstasyon Mahallesi'ndeki yapılar, görenlerin gözünü kamaştırıyor. Hemen her gün bir yeni inşaatın daha başladığı mahallede lüksün ve konforun sınırları her geçen gün daha fazla zorlanıyor.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Beşgöz Deresi restoran Haberi

Antalya Beşgöz Deresi restoran
Antalya'nın Belek bölgesi ile Beşgöz Deresi arasında yapılacak olan restoran halktan olumsuz tepki alıyor. Türk Tabiatını Koruma Derneği Antalya Şubesi Başkanı Hediye Gündüz " Bölgenin büyük kısmı sit alanı, orman ve kumsal. Restoran yapımı için ağaçlar kesiliyor ve hafriyat dökülüyor"...