18 / 05 / 2024

antalya bilgilendirme panoları

antalya bilgilendirme panoları

Antalya Büyükşehir Belediyesi turistlerin ve vatandaşların kentle ilgili ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşabilmeleri için kent merkezine 4 dilde hizmet veren bilgilendirme panoları (kiosk) yerleştirdi.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Antalya Kırcami’de tapu zamanı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

SAYD'tan EXPO 2016 Antalya'ya tam destek!

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, EXPO 2016 Antalya alanında inceleme yaptı. EXPO 2016 Antalya'nın proje sunumu izletildi ve bilgilendirme yapıldı. Sunumun ardından ise alan gezildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Bektaş Mahallesi açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi; Alanya İlçesi Bektaş Mahallesi’nde ağaçlandırma yapılacak alanda çevrilen arsaya özel mezarlık yapılacağı haberleri üzerine kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması

Antalya'da kent merkezine 4 dilde hizmet veren bilgilendirme panoları yerleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi turistlerin ve vatandaşların kentle ilgili ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşabilmeleri için kent merkezine 4 dilde hizmet veren bilgilendirme panoları (kiosk) yerleştirdi.

Antalya'da 2B arazileri bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya köylüsünün en çok kandırıldığı konunun 2-B olduğunu söyledi

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya'daki hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Maliye Bakanlığı tarafından Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun Hazine arazilerine alıcı çıkmadı

antalya bilgilendirme panoları Haberi

antalya bilgilendirme panoları



Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım A.Ş. işbirliğiyle, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar’a yerleştirilen kiosklarla Antalya’yı ziyaret eden turistlere kent hakkında Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça bilgiler veriliyor. 

iOS ve Android marketlerden ücretsiz olarak indirilebilen MyAntalya mobil uygulamasının sabit kiosk uyarlaması olan hizmet, turistlere ve vatandaşlara ihtiyaç duyacakları her türlü bilgiyi sağlıyor.  Kiosklar,  kullanıcılara, yakınlarındaki ilgili noktaları, gezip görülecek yerlerin bilgisini veriyor, acil durumlar için ihtiyaç duyulabilecek nöbetçi eczane, hastane, tüm sağlık kuruluşları  ve kamu kurumlarının bilgilerine erişimlerini sağlıyor. Kiosklarla vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’ne doğrudan ulaşabilmeleri, haber, proje ve etkinlikleri takip edebilmeleri, öneri-dilek ve şikayetlerini kolaylıkla ileterek yönetimde söz sahibi olmaları da hedefleniyor.


Bilgilendirme panoları sayısının Büyükşehir Belediyesi yetki alanı genişlemesinden sonra arttırılacağı kaydedildi.




Antalya Büyükşehir...