27 / 04 / 2024

Antalya bina çökmesi

Antalya bina çökmesi

Antalya Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı devam eden Morfoloji Bölümü ek binası inşaatının iskelesi çöktü. İskele altında kalan 7 işçinin kurtarılma çalışmaları tamamlandı.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Antalya Muratpaşa'daki falezler imara mı açıldı?

Antalya'nın doğal güzelliklerin biri olarak bilinen falezler üzerine 15 katlı bina inşaatına izin verildi.  Karar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Antalya Döşemealtı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan bina ve arsayı 10 milyon 33 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa'da 31.1 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde yer alan binayı 31 milyon 150 bin 443 TL'ye satıyor...

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'nın 3 ilçesinde 181 bina riskli kabul edildi!

Antalya’da 1 milyon 260 bin kişilik nüfusa sahip Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde deprem risk raporu oluşturuldu. Üç ilçenin toplamında 181 bina riskli kabul edilirken risk açısından en güvenli ilçenin Konyaaltı olduğu tespit edildi.

Antalya Muratpaşa'daki 206 riskli bina tehlike saçıyor!

İzmir, depremde kaybettiği canlara ağlıyor. Antalya ise tedirgin ve risk altında. Muratpaşa ilçesinde son 2 yılda 206 riskli bina tespit edildi. Ancak hiç bir önlem alınmadan yaşam devam ediyor.

Antalya'da 11 milyon TL'ye satılık bina!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım A.Ş Antalya Muratpaşa'da yer alan 11 katlı binayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Antalya bina çökmesi Haberi

Antalya bina çökmesi

Antalya Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu iskele altında kalan 7 işçinin kurtarılma çalışmaları tamamlandı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan üç işçi ayakta tedavisinin ardından taburcu oldu.


Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında saat 21,10 sıralarından iskelenin çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Çökmeyle birlikte yaşanan göçük altında 7 işçi kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve AFAD ekipleri göçük altındaki 7 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ve AFAD ekipleri ilk olarak göçük altında kalan 6 kişiyi kurtardı. Kurtarılan işçiler olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi...