03 / 05 / 2024

Antalya-Burdur-Isparta son çevre düzeni planı

Antalya-Burdur-Isparta son çevre düzeni planı

Antalya-Burdur-Isparta Planlama Bölgesi 1 / 100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı bugün askıya çıkarıldı. Antalya-Burdur-Isparta Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı 3 Haziran 2014 tarihinde askıdan inecek...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Antalya Hal fiyatları son bir yılda 10 kat arttı! Soğan yüzde 614, domates 605... İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük hali arasında yer alan Antalya Hali'nin geçen sene Nisan ayı ile bu sene aynı ayın fiyatları arasındaki artış dikkat çekici. Peki Antalya halinde geçen yıl aynı aylarda hangi ürünlerin fiyatları değişti? Fiyatlar ne kadar arttı? İşte fiyat listesi...

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Kanal İstanbul güzergahındaki 40 milyon metrekare arazi el değiştirdi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Avukat Turan Aydoğan, Kanal İstanbul projesinde yapılan son Çevre Düzenleme Planını Meclis gündemine getirdi. Aydoğan, “Beton Kanal projesinin kimlere rant kapısı olduğunu araştırmak bizim boynumuzun borcu” dedi.

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Burdur TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Burdur TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 7 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Yabancı abone sayısı 37 bini aştı!

Antalya, Burdur ve Isparta'da görevli tedarik şirketi olarak perakende elektrik satış hizmeti veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, 'Gayrimenkulun Enerjisi' raporunu açıkladı.

Antalya-Burdur-Isparta son çevre düzeni planı Haberi

Antalya-Burdur-Isparta son çevre düzeni planı


15 Nisan 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan “Antalya-Burdur-Isparta Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı”, bugün askıya çıkarıldı. Çevre düzeni planı 3 Haziran'da askıdan inecek.



Plan Hükümleri için tıklayın


Plan Açıklama Raporu için tıklayın


Lejant Paftası için tıklayın



Paftaları incelemek için üzerine tıklayın;


Antalya [O24 ] [O25 ] [O26 ] [P24 ] [P25 ]

Alanya  [O27 ] [O28 ] [O29 ] [P28 ] [P29 ]

Afyon    [L24  ] [L25 ]  [L26 ]

Denizli  [M23 ]...