17 / 05 / 2024

Antalya Cami

Antalya Cami

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami’nin projesini tanıttı.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Antalya’daki Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde bulunun Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor. Yıkıntıda bulunan taşlar yapay zeka aracılığıyla birleştiriliyor. Cami bu yıl açılacak.

Antalya'daki Kesik Minare'ye külah takıldı!

Antalya'da Kesik Minare olarak bilinen Şehzade Korkut Cami'nin minaresine külah takıldı. Takılan külah bazı kesimler tarafından tartışmaya neden oldu.

Antalya Kurşunlu Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da inşa edilen yeni cami hizmete açıldı.

Antalya Kurşunlu Cami tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı projesini tamamladı.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Antalya'da 400 yıllık tarihi cami restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde, kentin simgelerinden Saat Kulesi’nin hemen yanında yer alan Tekeli Mehmet Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı..

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Ali Uyaroğlu, Antalya Kepez'de okul yaptırıyor!

Antalya’da daha önce 2 cami, 1 okul ve 1 Kuran kursu yaptıran hayırsever Ali Uyaroğlu, yeni bir okul daha yaptırıyor. Uyaroğlu, tüm bağışlarını Allah rızası için yaptığını söyledi.

Antalya Türk İslam Medeniyetleri Müzesi 2018'de açılacak!

Tarihi müze için üst kurul toplandı Antalya Ulu Cami içerisinde yer alacak Türk İslam Medeniyetleri Müzesi kuruluş çalışmaları sürüyor.

Antalya Cami Haberi

Antalya Cami

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami’nin projesini tanıttı. İçerisinde kafe, restoran, külliye, çocuk Oyun alanları, müze ve konferans salonunun yer alacağı camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.


30 BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmasını planladığı ’Antalya Ulu Cami’ projesinin tanıtımını Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) konferans salonunda, İl Müftüsü Osman Artan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen toplantıda gerçekleştirdi. Otogar karşısında, Antalya Bulvarı ile Dumlupınar Bulvarı’nın kesiştiği yerde 42 bin 800 metrekare alanda yapılacak caminin 10 bin kişi kapalı, 20 bin kişi ise açık alanda aynı anda ibadet edebileceği belirtilirken, caminin 13 bin...