15 / 05 / 2024

Antalya çevre projeleri

Antalya çevre projeleri

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 14 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Antalya'da 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltında yer alan gayrimenkulü 3 milyon 398 bn TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 135 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 135 milyon 25 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Antalya çevre projeleri Haberi

Antalya çevre projeleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Madencilik Meslek Komitesi tarafından Ekizce Yaylası'nda mermer ocağı için sedir ağaçlarının kesilmesi ile ilgili olarak yapılan açıklamanın basında ATSO görüşü olarak yer almış olması nedeni ile bir açıklamada bulundu. ATSO'nm internet sitesinde yer alan habere göre Budak konuşmasında şnları söyledi: "Odamız Madencilik Meslek Komitesi tarafından Ekizce Yaylası'nda mermer ocağı için sedir ağaçlarının kesilmesi ile ilgili olarak yapılan açıklama basınımızda ATSO açıklaması olarak yer almıştır Odamız adına resmi açıklama yapma yetkisi Yönetim Kurulumuza aittir. 49 meslek komitemizin her biri sektörlerinin bakışını kamuoyuna yansıtabilirler, ancak ATSO açıklaması veya görüşü bütün sektörler adına Yönetim Kurulu veya Başkanı tarafından yapılır. 


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Antalya'nın "en çevreci il" olma...