29 / 04 / 2024

antalya City Expo Fuarı tanıtımları

antalya City Expo Fuarı tanıtımları

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da 120 dairelik City Gate projesi yükseliyor!

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya’nın en büyük konut projelerinden biri olan Pal City 1 Vali Konakları projesinde tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nda doğa ile yaşam keyfi!

Antalya eski Vali Yardımcı Turan Eren'in Kooperatif Başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları, üyelerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.

antalya City Expo Fuarı tanıtımları Haberi

antalya City Expo Fuarı tanıtımları

16-18 Mart 2016 tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek olan Antalya City Expo’da yerli ve yabancı tüm katılımcılar, şehircilik teknolojilerine dair her türlü yeniliği ve ürünü sergileyecek. Tüm yeni teknolojilerin sergilendiği Antalya CityExpo 6. yılında yüzlerce firmanın katılımı ile kapılarını açacak. Fuarı, bin 500 kişisi Belediye, Vali, Kaymakam, Kamu Kurum ve Kuruluşların Başkanları, başkan yardımcısı ve birim amirleri, İl Özel İdare Genel Sekreterleri ve yardımcıları, satın alma daire başkanları ve müdürleri olmak üzere 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye’nin ikinci çılgın projesi

Fuarda ses getirecek dev projelerinin da tanıtımı yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin ikinci çılgın projesi olan Konyaaltı’nı Venedik gibi yapacak olan Boğaçayı projesi yanı sıra Konyaaltı Sahil Projesinin de tanıtımı yapılacak. Antalya’nın șehir merkezine binlerce turist çekmesi planlanan proje ile...