28 / 04 / 2024

Antalya Çomaklı asfalt

Antalya Çomaklı asfalt

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Antalya Korkuteli'nde asfalt hazırlığı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Kemerağzı-Karataş- Köseler grup yolunu asfalta hazırlıyor.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Çomaklı asfalt Haberi

Antalya Çomaklı asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘asfaltsız yol kalamayacak’ sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Korkuteli İlçesi’ne bağlı Çomaklı Mahallesi’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. Zaman içinde deforme olan, oldukça bozuk durumdaki yolda bir süredir alt yapı ve onarım çalışmaları yürütülüyordu. Bakım onarım çalışmalarının ardından 6 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çomaklı, kaliteli sıcak asfaltla tanışacak. 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç ve Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz ile birlikte sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Deniz, mahalle sakinlerinin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  İsa Akdemir, asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini söyledi.


Antalya Büyükşehir...