01 / 05 / 2024

Antalya Defterdarlık eğitim tesisi

Antalya Defterdarlık eğitim tesisi

Hazine adına kayıtlı üzerinde Antalya Defterdarlığı Eğitim Tesisi'nin yer aldı 1707 metre taşınmaz özelleştirme kapsamında 4 milyon 170 liraya satışı onaylandı. ÖİB'nin aldığı karar bugünkü resmi gazetede yayınlandı.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Antalya Defterdarlık eğitim tesisi Haberi

Antalya Defterdarlık eğitim tesisi

Hazine adına kayıtlı Muratpaşa Güzeloba Mahallesi bulunan ve üzerinde Defterdarlık Eğitim Tesisi'nin de yardığı 1.707 metrekare arsa 4 milyon 170 bin liraya özelleştirme kapsamında Genpar Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne İhale Şartnamesi çerçevesinde satıldı. ÖİB'nin aldığı karar bugünkü resmi gazetede de yayınlandı. 



Verilen teklifler...

Genpar Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 4 milyon 150 bin lira ikinci teklifi veren Santek Sağlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Santek Sağlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 4 milyon 130 bin lira üçüncü teklifi veren Ümitli...