07 / 05 / 2024

antalya dev akvaryum

antalya dev akvaryum

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Dev Akvaryum’un resmi açılışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan Kılıçdaroğlu, Antalya’dan tüm dünyaya barış mesajı g

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya’da yeni dev kampanya!

Sur Yapı, hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral aşılayacak dev kampanyaya başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü! 

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü. Kilisenin yağmur ve güneş ışığından koruması amacıyla inşa edilen dev örtü yıllar uzun süredir kaldırılmayınca, yapı sera etkisine maruz kaldı. 

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

antalya dev akvaryum Haberi

antalya dev akvaryum


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Kasım 2011 tarihinde Arapsuyu Olbia Kanyonu yanında yap-işlet-devret modeliyle 30 dönümlük arazi üzerine temelini attığı Dev Akvaryum, 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Dev Akvaryum’un resmi açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, ilçe belediye başkanları, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


DAHA GÜZEL BİR ANTALYA İÇİN


Açılış töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Mustafa Akaydın’ın kentli olmanın mücadelesini verdiğini söyledi. Antalya’nın Türkiye ve dünya için önemli bir kent olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, Antalya’daki belediye başkanlarının çocuklara daha güzel bir Antalya bırakmak için...