03 / 05 / 2024

antalya ela

antalya ela

Mayıs'ta açılan ultra lüks oteli Ela Quality'nin Genel Müdürü Çolakoğlu, '10 bin dolarlık villalarımızda yer yok. Antalya'nın en pahalı dördüncü oteliyiz, seneye en pahalısı oluruz' dedi.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Hilti Türkiye’den 'liderlik engel tanımaz' mesajı!

“Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Serik'teki Ela Quality Resort Hotel Tesisi ile ilgili revize gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya Serik'te bulunan Ela Quality Resort Hotel'e ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve rapor...

Ela Quality Resort 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek ’te hizmette yedinci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel ile birlikte sektörde zincir gruplardan biri olmayı hedefliyor.

Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor!

Antalya Belek’te 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Ela Quality Resort Hotel, 5 yıl içerisinde 5 yeni otel daha açmayı planlıyor. Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor.

Ela Quality Resort Hotel 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek'te 7. yılını tamamlayan Ela Ouality Resort Hotel, 5 yeni otel açacak. Özak GYO bünyesinde yer alan Ela Ouality Resort Hotel İstanbul , İzmir, Didim ve Demre'de yeni otel yapacak.

Ela Quality, 5 yeni otel yatırımı planlıyor!

Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel yatırımı planlıyor. Antalya Belek'te 7'nci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel'in amiral gemisi olacağı yeni zincir otellerin ikisi İstanbul'da, diğerleri ise İzmir, Didim ve Demre'de olacak...

antalya ela Haberi

antalya ela

Yıldız anlatmak yasak Türkiye'de son yılların revaçta turizm yatırımı haline gelen ultra lüks otellerin arasına bu yıl katılan Antalya Belek'teki Ela Quality Resort, açıldığı mayıs sonundan bu yana toplam 112 bin gece başına konaklama rakamına ulaştı. Standart oda fiyatının 200 dolar olduğu otelde, göl evi adı verilen özel havuz girişli villalar gibi özel konaklama seçeneklerinin fiyatı da gecesi 2 bin dolarla 10 bin dolar arasında değişiyor. Ağustos ayı için yüzde 95 doluluk hedeflerini aşarak yüzde 102'yi bulduklarını söyleyen Ela Quality Resort Genel Müdürü Ahmet Çolakoğlu, en rahat sattıkları oda türünün villalar olduğunu söyledi. Açıldıklarından bu yana Suudi Arabistan, Özbekistan, Kazakistan ve Rusya'dan aralarında hükümet temsilcisi düzeyinde bulunanlar da dahil olmak üzere önemli konuklar ağırladıklarını anlatan Çolakoğlu, şöyle konuştu:

...