04 / 05 / 2024

antalya Elmalı Devlet Hastanesi ne zaman bitecek

antalya Elmalı Devlet Hastanesi ne zaman bitecek

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş ile birlikte Elmalı Devlet Hastanesi’ ni ziyaret etti...

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

antalya Elmalı Devlet Hastanesi ne zaman bitecek Haberi

antalya Elmalı Devlet Hastanesi ne zaman bitecek


Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş ile birlikte Elmalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.


Hastane idarecileri ve personeli ile bir araya gelen Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, hastanede yatarak tedavi olan hastaları servislerinde ziyaret ettikten sonra yapım aşaması devam eden 40 yataklı Elmalı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Dr. Taş’a ziyaret sırasında Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Akdağ ve hastane idarecileri eşlik...