29 / 04 / 2024

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.



Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan ticari alan imarlı arsa 13 bin 209 metrekare alana sahip olarak belirtildi.

Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 780 bin TL olarak belirtildi.

Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 10.30'da yapılacak.

Antalya da ticari imarlı arsa satılacak!

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığından:

İlçemize bağlı Yenimahalle Karacaotluk mevkiinde bulunan mülkiyeti Elmalı Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait aşağıda belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. (a) maddesine göre (kapalı teklif usulü) satışa çıkarılacaktır.

Taşınmaz satışı ile ilgili ihale şartnamesi her gün mesai saatleri içerisin de Belediye Emlak ve İstimlak Şefliğinden alınabilir.
Söz konusu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. (a) maddesine göre (kapalı teklif usulü) Belediye Toplantı Salonunda ve Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
İhaleye Girebilme Şartları;
a) Gerçek Kişilerden; Geçici teminat makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, bu satış ihalesi ile ilgili yazışmalara esas teşkil edecek ikametgâh belgelerini, vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname, belediyeye son ödeme günü geçmiş borcu olmadığına dair son 10 gün içinde alınmış belge.
b) Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerden; Geçici teminat makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını, Tüzel Kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Esnaf ve Sanatkâr Odası veya Ticaret Odasından ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu
bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili ticaret gazeteleri ve bu hususları gösterir belgeler, tüzel kişiler adına vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletnameyi, belediyeye son ödeme günü geçmiş borcu olmadığına dair son 10 gün içinde alınmış belge. İstenilen belgelerin herhangi biri dahi eksik olduğu takdirde ihaleye iştirak edilemez.
İstenilen belgeler ve teklif mektubunu içeren iç zarf kanuna uygun şekilde kapalı zarf içinde ihale tarih ve saatine kadar Belediye Emlak ve İstimlak Şefliğine verilir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Yabancıya konut satışları çakıldı! Yabancı yatırımcıya örtük bir ambargo mu var? 

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!


Geri Dön