08 / 05 / 2024

Antalya Elmalı yüzme havuzu

Antalya Elmalı yüzme havuzu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, yenileniyor. Merkezin yanına yapılacak yüzme havuzu da yaz aylarında Elmalıların hizmetine sunulacak.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Antalya Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yatırım!

Elmalı’yı ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yaptırım yaptıklarını açıkladı.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İftarını Elmalı’da açan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Kültür Merkezi’nin tamamladıklarını ancak resmi açılışına fırsat bulamadıklarını belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 11 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Elmalı, Manavgat ve Serik ilçelerinde yer alan 11 adet taşınmazını Şubat ayı içerisinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 5 ilçede 11 gayrimenkul satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Manavgat İlçelerindeki 11 adet taşınmazını 12 Ekim 2017 tarihinde satışa çıkarıyor.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Antalya Elmalı yüzme havuzu Haberi

Antalya Elmalı yüzme havuzu


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Elmalı’da seçimden önce verdiği sözler bir bir gerçekleşiyor. Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezini baştan aşağı yenileyecek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkezin yanına ise yüzme havuzu yapmak için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi yapılacak yenileme çalışmalarının ardından kış aylarında da vatandaşlara hizmet verecek. Merkezin tadilatı ve kapalı yüzme havuzu ihalesi de 1 Eylül 2016 tarihinde yapılacak. Yüzme havuzunun 240 gün içinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.




Antalya Büyükşehir...