02 / 05 / 2024

antalya en büyük alışveriş merkezi

antalya en büyük alışveriş merkezi

Antalya Büyükşehir Meclisi Konuksever'de yapılması planlanan Antalya'nın en büyük AVM'sine onay verdi. Toplantıda, Konuksever Mahallesi'nde yapılması planlanan böylesine büyük bir AVM'nin bölgeye ve Antalya'ya vereceği zararlar konuşuldu..

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Antalya’nın en büyük sorunu çarpık kentleşme!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Antalya’nın nüfusu 2 milyon 511 bin 700 kişiye ulaştı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Mustafa Balcı, Antalya’daki en büyük problemlerin ulaşım ve çarpık kentleşme olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

Antalya'nın en büyük kapalı alan oyun merkezi pazar günü açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in Antalyalı çocuklara armağanı Türkiye’nin en büyük kapalı alan oyun merkezi Pazar günü kapılarını açıyor.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

Antalya'nın en büyük AVM'sinin yol çalışmaları başladı!

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediye Meclisi kararları ile Antalya'nın en büyük AVM'sinin planlamasının askıya alındığı alanda imar planında yer alan yolların açımına başladı.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

Antalya'ya Türkiye'nin en büyük Kelebek Parkı kuruldu!

Antalya'da alternatif turizm alanında çalışma yapan girişimciler, turizm bölgesi Kundu'ya Türkiye'nin en büyük Kelebek Park'ını kurdu. 50 dönümlük bir arazi de 25 farklı ülkede yaşayan binlerce kelebek türleri yetiştirilecek.

Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tüneli geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tünelini inşa edeceklerini söyledi..

Antalya'nın en büyük camisinin inşaatı bu yıl başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami’nin projesini tanıttı.

Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzu Antalya’da yapılıyor!

Sporun Başkenti Antalya, Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor. Tamamlandığında Avrupa’nın en önemli olimpik yüzme havuzlarından biri olacak projenin önündeki son pürüzler de giderildi.

antalya en büyük alışveriş merkezi Haberi

antalya en büyük alışveriş merkezi

Ağustos ayında Antalya'nın nazım imar planını kabul eden Büyükşehir Meclisi, kabul edilen planda 3 bin metrekareden büyük alışveriş merkezi yapılmaz hükmü olmasına rağmen, Kasım toplantısında aldığı bu kararı hiçe sayarak 150 bin metrekare inşaat alınana sahip AVM yapılmasının önünü ikinci kez açtı. Daha önceki meclis toplantılarında Antalya'nın en büyük AVM'sine onay veren Büyükşehir Meclisi, Kasım toplantısında ise itirazı görüştü. İtirazın reddedilerek AVM projesinin kabul edilen ilk şekliyle kalmasını isteyen Ak Parti ve MHP Grubu ile CHP'li Kadir Alkış'ın oyları, projenin ikinci kez kabul edilmesini sağladı. Konuksever Mahallesi'nde yapılması planlanan böylesine büyük bir AVM'nin bölgeye ve Antalya'ya vereceği zararları açıklayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kararın onaylanmasının ardından sinirlenerek meclis salonunu terk etti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Evcilmen, alınan kararı...