28 / 04 / 2024

Antalya Engelli Mola Evleri

Antalya Engelli Mola Evleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Antalya Hobi Bahçesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyenler için hayata geçirdiği Hobi Bahçesi Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi ve yaşlı lokali geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Antalya'daki üst geçitlerde engelli asansörleri bakıma alındı!

Türkiye'nin ilk yürüyen merdivenli üstgeçitlerdeki engelli asansörlerinin eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde çürümeye terk edildiği ortaya çıktı. Faciayı periyodik kontroller önledi

Antalya Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kepez Devlet Hastanesi, yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacak. 2010 yılında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle yatırım programına alınan Kepez Hastanesi, aynı zamanda Antalya'nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya kışın 60 bin Avrupalı engelli turist ağırlamaya talip!

Antalyalı turizmciler, kışın otellerin açık kalması için Avrupalı engelli turistleri ağırlamaya talip. Avrupalı ve İskandinav ülkesi vatandaşı 110 bin engelli turist kış döneminde başta İspanya, Mısır, Yunanistan, Tunus ve Türkiye'ye tatile geliyor.

Antalya Çallı’ya modern ve engelsiz üst geçit yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, hafif raylı sistem güzergahında Çallı’ya modern ve engelsiz yaya üstgeçidi yapacak. Gemi görünümlü modern üst geçit, engelli asansörlü ve yürüyen merdivenli olacak...

Antalya Engelli Mola Evleri Haberi

Antalya Engelli Mola Evleri

Pandemi nedeniyle kapalı olan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana kapılarını özel bireylere yeniden açıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Kepez ilçesindeki 'Demirgül Mola Evi', Muratpaşa ilçesinde yer alan 'Falez Mola Evi' ve Konyaaltı ilçesindeki 'Pınarbaşı Mola Evi, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı tebliğleri kapsamında hizmet sunacak.

HES KODU SORGULANACAK

Pandemi kuralları kapsamında mola evlerinde sabah ve akşam grupları meydana getirildi. Engelli birey haftanın bir günü 4 saat mola evinden hizmet alabilecek. Mola evinde aynı anda en fazla 3 engelli birey hizmet alabilecek. Engelli bireylerin aileleri, hizmetten yararlanabilmeleri amacıyla Mola Evleri ile irtibata geçerek randevu alabilecek. Mola Evlerine girişte engelli bireylerin ateşleri ölçülerek, HES kodu sorgulaması yapılacak. Ailelerin...