13 / 05 / 2024

antalya erken rezervasyon

antalya erken rezervasyon

Turizm sektörü erken rezervasyonların azalmasından endişe duyuyor. ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi...

Antalya'daki konutlar erken teslim edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yıkılan ve hasar gören evler için yapılacak evler hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada inşa edilecek evlerin bir yıl olmadan teslim edileceğini dile getirdi.

Erken rezervasyon döneminde en çok Kaş tercih ediliyor!

Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu.

Antalya Stadı açılışı bekliyor!

Antalya stadyumu için tartışmalar devam ediyor. Haber ajansları birbirlerinden farklı bilgiler geçerken, stadyum inşaatının kapasite artırımı nedeniyle uzadığı anlaşıldı.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Antalya, erken rezervasyon şampiyonu oldu!

Yaz tatillerinde avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyenler için vazgeçilmez olan erken rezervasyon, tatilcilerin ve turizm şirketlerinin yüzünü güldürdü.

Antalya-Konya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı!

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.

Antalyalı turizmcilerin erken rezervasyon endişesi!

Turizm sektörü erken rezervasyonların azalmasından endişe duyuyor. ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi...

Antalya'da bayram hareketliliği sürüyor!

Antalya'da bayram hareketliliği sürüyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ( AKTOB ) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Kurban Bayramı için de 'Erken rezervasyon yaptırın' uyarısında bulundu.

Antalya'ya ilk üç ayda gelen turist sayısı yüzde 6.5 düştü!

Twitter yasağı, Suriye gerginliği Antalya'yı vurdu. İlk üç ayda Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 6.5 düşerken, Alman turist yüzde 21.5, ABD'li turist yüzde 76.8, Norveçli turist yüzde 56.6, Belçikalı turist yüzde 40.1 azaldı..

Tayyip Erdoğan:Dünya ekonomik olarak zor süreçten geçerken,Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya 'da yaptığı konuşmada " Dünya ekonomik olarak çok zor süreçten geçerken Türkiye her gün rekor üstüne rekor kırıyor " dedi.

Erken rezervasyon, kış konaklamalarına yaradı!

Tur şirketlerinin erken rezervasyon kampanyası, kış konaklamalarını olumlu etkiledi. Kampanya ile sadece kayak merkezlerinde değil, başta Antalya olmak üzere diğer turizm merkezlerinde de yüzde 25 artış yaşandı

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak

Zorlu Antalya'ya yatırım yapacak!

Antalya'nın geliştiğini söyleyen Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, bu bölgeye yatırım yapacağının sinyallerini verdi

antalya erken rezervasyon Haberi

antalya erken rezervasyon

 ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Suriye sınırında devam eden çatışmaların, Alanya ve ülke genelinde turizmi olumsuz etkileyebileceğini belirtti. 


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu da, "Turizmin olumsuz etkilenmesi için savaşın 'S'si yeterli oluyor"...