15 / 05 / 2024

antalya eskişehir trenle mesafesi ne kadar

antalya eskişehir trenle mesafesi ne kadar

Ülkemizin turizm ve tarım merkezlerinden Antalya, hızlı demiryolu hatlarıyla ulusal demiryolu ağına bağlanıyor. Bu kapsamda Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri arasında da saatte 200 km hıza uygun olarak, hızlı demiryolu yapılıyor.

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Antalya hızlı trenle İstanbul'a bağlanacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demre’ye üçüncü bir havalimanı, Afyon-Ankara arasına otoyol yapacağız. Antalya Konya-Kapadokya üzerinden Kayseri’ye, Eskişehir üzerinden de yüksek hızlı trenle İstanbul’a bağlanacak" dedi.

Eskişehir turizm yatırımcısının ilgisini çekiyor!

Son yıllarda yaşadığı dönüşüm ve gelişimle turizmde önemli bir atağa kalkan Eskişehir, hızlı trenle ulaşımın kolaylaşmasıyla birlike haftasonu turlarında da yerini almaya başladı.

Antalya-Eskişehir YHT hattının temeli 2016'da atılacak!

Ülkemizin turizm ve tarım merkezlerinden Antalya, hızlı demiryolu hatlarıyla ulusal demiryolu ağına bağlanıyor. Bu kapsamda Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri arasında da saatte 200 km hıza uygun olarak, hızlı demiryolu yapılıyor.

Eskişehir-Antalya hızlı tren hattı geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlı tren hattının yapımına 2016'da başlanacağını söyledi.

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı geliyor!

Antalya'nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB'lerin yüklerinin Antalya Limanı'na ulaştırılması için "Baladız-Keçiborlu" hattının öncelikle bitirilmesini istiyor.

Eskişehir-Antalya Hızlı Demiryolu Projesi'ne başlanacak!

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nın Antalya'yı, İstanbul ve Kapadokya'ya bağlaması planlanan Eskişehir-Antalya Hızlı Demiryolu Projesi'ne start vermesi Antalya iş dünyasında sevinçle karşılandı.

Eskişehir-Antalya Hızlı Tren Projesi’ne start verildi!

Antalya’nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB’lerin yüklerinin Antalya Limanı’na ulaştırılması için ‘’Baladız-Keçiborlu’’ hattının öncelikle bitirilmesini istiyor

Eskişehir, 14 şehre yüksek hızlı trenle bağlanacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Birkaç yıl içinde Sivas, Yozgat, Kırıkkale, Afyon, Uşak, Manisa, İzmir ve Bursa'yı da bu ağa dahil edeceğiz. Eskişehir'i 14 ayrı vilayete yüksek hızlı tren aracılığıyla bağlayacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir Aquapark Es Aqua Garden açılıyor!

Eskişehir Aquapark 'Es Aqua Garden, 28 Temmuz 2011 Perşembe günü hizmete giriyor. Es Aqua Garden'da  750 metrekare yüzme havuzu, 250 metrekare çocuk havuzu, 200 metrekare düşme havuzu, 6 adet yetişkinler için birbirinden eğlenceli su kaydırakları bulunuyo

antalya eskişehir trenle mesafesi ne kadar Haberi

antalya eskişehir trenle mesafesi ne kadar

Her yıl ortalama 4,5 milyon yolcu ve 10 milyon ton yükün taşınacağı, yapım bedelinin 8,4 milyar TL olarak öngörüldüğü Antalya-Eskişehir hızlı demiryolu hattının 2016 yılında temelinin atılması ve 2020 yılında yapımın tamamlanması hedefleniyor. 

Temeli seneye atılıyor 

Antalya’yı, Konya ve Kapadokya bölgesiyle Kayseri’ye ve dolayısıyla Ankara’ya yüksek hızlı demiryolu ağına bağlayacak proje 2020'de tamamlanacak. Toplam 642 km'lik (Kayseri-Nevşehir 41 km, Nevşehir-Aksaray 110 km, Aksaray-Konya 148 km, Konya-Seydişehir 91 km, Seydişehir-Manavgat 98 km, Manavgat-Alanya 57 km, Manavgat-Antalya 97 km) projenin 2016'da temeli atılacak. Tren hattında, tamamlandığında yük taşımacılğı da gerçekleştirilecek. 

4.3 milyon kişi

PROJENİN tahmini yapım bedeli 11.5 milyar lira olacak. Tamamlandığında her yıl ortalama 4.3 milyon yolcu ve 4.6 milyon ton yük taşınması gerçekleşecek.

Ankara da 3 saat 

Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri hızlı demiryolu tamamlandığında Antalya –...