05 / 05 / 2024

Antalya Expo Center fuarları

Antalya Expo Center fuarları

Antalya Expo Center, bu yıl beş yeni fuara başlayacak. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık,Antalya'nın uluslararası fuar organizasyonları için ideal kentlerden biri olduğunu ifade etti.

Antalya Expo Center bu yıl beş yeni fuara ev sahipliği yapacak!

Antalya'yı fuarlar kenti yapmaya çalışan Antalya Expo Center, bu yıl beş yeni fuara başlayacak. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık yapılacak fuarlar hakkında bilgi verdi.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya Expo Center fuarları Haberi

Antalya Expo Center fuarları

Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, bu doğrultuda zemin kaplama, halı, mermer-doğal taş, gayrimenkul yatırım ve hayvancılık-süt endüstrisi konularında beş yeni fuarın daha Antalya'da yapılacağını aktardı. Çalık, ''"Amacımız ve tüm uğraşımız, kent ekonomisini farklı alt sektörlerle besleyen ihtisas fuarlarım çeşitlendirmek ve sayısını artırmak" diye konuştu. 


Düzenlenecek beş yeni fuarın yaklaşık bin yeni katılımcı firma ve 100 bin ila 120 bin arasında profesyonel ziyaretçi anlamına geldiğini söyleyen Mustafa Çalık, "Marka Fuarcılık tarafından 12-15 Mart 2015 tarihleri arasında Uluslararası Zemin Fuarı ve Uluslararası Halı Fuarı gerçekleştirilecek. Fuarda sağlık kuruluşları, eğitim kurumlan, spor tesisleri, oteller, ofisler, fabrikalar, alışveriş merkezleri ve camilerin zemin kaplama ve zemin temizlik-bakım ürünleri sergilenecek" diye konuştu. 1417 Ekim 2015 tarihleri arasında da dünya çapmda yedi ofis ve 70...