16 / 06 / 2024

Antalya Fahri Konsolosluğu ne zaman açıldı

Antalya Fahri Konsolosluğu ne zaman açıldı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:"Moldova ile Türkiye Cumhuriyeti arasında gerçekten mükemmel iliskiler var, her düzeyde. Siyasi iliskilerimiz çok iyi. Biz Moldova'nın sınır bütünlüğünü, toprak bütünlüğünü destekliyoruz, bundan sonra da destekleyeceğiz

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! ABD’de çalışacak sözleşmeli personel alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, Los Angeles Başkonsolosluğu’nda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve başvuru tarihleri kesinleşti.

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Türklere müjde! Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel alacak! Elinizi çabuk tutun

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Avrupa’da çalışmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Türkiye Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel yolluyor

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Ruslar'ın gayrimenkulde tercihi Türkiye!

Rus vatandaşlar gayrimenkul yatırımında Türkiye'de Antalya ve Bodrum'u tercih etmeye başladı. Ruslar Karadeniz sahillerindeki hızlı artış nedeniyle buradan konut almaya yöneldi. 

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Bursa'da iki asırlık bina restore edildi!

Bursa'da 19. yüzyılda tüm özellikleriyle inşa edilen, Devlet Misafirhanesi ve Rus Konsolosluğu olarak kullanılan sonrasında konut özelliği taşıyan bina restore edildi.

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Antalya Fahri Konsolosluğu ne zaman açıldı Haberi

Antalya Fahri Konsolosluğu ne zaman açıldı

- "Önümüzdeki yıllarda Afrika, Latin Amerika, Güneydoğu Asya, Asya Pasifik bölgesi dahil birçok yerde yeni büyükelçilikler, başkonsolosluklar açacağız. Türk bayrağını her yerde dalgalandıracağız"


62. Hükümetin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moldova ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ilişkilerin her düzeyde iyi olduğunu belirterek, "Siyasi ilişkilerimiz çok iyi. Biz Moldova'nın sınır bütünlüğünü, toprak bütünlüğünü destekliyoruz, bundan sonra da destekleyeceğiz" dedi.


Belek turizm merkezinde düzenlenen, Moldova Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosluğunun açılış törenine, 62. Hükümetin Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Moldova Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanlığı Genel Sekreteri Anatol Vangheli, Moldova'nın Ankara Büyükelçisi Igor Bolboceanu ve Moldova Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Diyar İçkale Gültekin katıldı.


Törende konuşan Çavuşoğlu, dün Moldova Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının yıl dönümünü, milli gününü kutladığını belirterek, Moldova'nın milli gününü tebrik etti.


Çavuşoğlu, "Moldova ile Türkiye Cumhuriyeti arasında gerçekten mükemmel...