05 / 05 / 2024

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi yönetim kurulu başkanı mustafa çalık

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi yönetim kurulu başkanı mustafa çalık

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları yayımlandı! Hal fiyatları kaç TL? 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Antalya  Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 3 Eylül 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Antalya  Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç TL, ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları belli oldu! İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya  Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Eylül 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Antalya  Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç TL, ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Antalya'da 47.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez'de yer alan 5 gayrimenkulü 47 milyon 86 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi yönetim kurulu başkanı mustafa çalık Haberi

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi yönetim kurulu başkanı mustafa çalık

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, 1943 Konya doğumlu. 4 çocuk babasıdır.


İlk, Orta ve Lise tahsilini Konya’da tamamlayan Mustafa Çalık özgeçmişini verdiği bir röportajda şu şekilde anlatıyor; "Biz Konya’nın Taşkent İlçesindeniz ama çocukluk hayatım Konya’da geçti. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde İnşaat Fakültesine girdim. İnşaat Fakültesinden 1965 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldum. Okuldan mezun olduktan sonra proje müdürü ve şantiye şefi olarak 1965 yılından itibaren Antalya başta olmak üzere Malatya, Maraş illerinde Devlet Su İşleri’nin sulama, sulama tesisleri, barajlar ve bunun gibi suyla ilgili projelerde çalıştım. Sonrasında Antalya’da ikamet ederek 1973 yılında iş hayatına serbest...