17 / 05 / 2024

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı nerede

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı nerede

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de!

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, Osman Yerebakan, Muhammet Murat Öztürkmen, Hasan Hüseyin Büyükçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yavuz Bilmiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Nuh Hakan Oflazer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Timur Beykoz 1 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 1 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Rafia Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafia Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fouad Altabbaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Bekirpaşa Camii Sokak'ta kuruldu.

Nour Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdesselam Bengaıed, Saıd Bengaıed, Mohammed Betar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Başaranlar Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, Muhsin Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mahmut Polat ile Cüneyt Süleymanoğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 2 milyon TL sermaye ile 5 Nisan'da Bağcılar'da kuruldu.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı nerede Haberi

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı nerede

REAL ESTATE & INVESTEURASIA; Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-25 Eylül 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.


T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T. C. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Emlak Planlama ve İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Emlak Yönetim Hizmetleri ve Tic. A.Ş., Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, Antalya İnşaat Mütaahhitleri Derneği ve Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği’nin destekleriyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek olup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor.


12 Milyon Turist Misafir Eden Antalya ’da Gayrimenkul Fuarı Yapılacak


Son yıllarda Türkiye’nin stratejik yatırımlarında ilk sıralarda yer alan, G20 zirvesinin de...