06 / 05 / 2024

antalya gazi paşa

antalya gazi paşa

Antalya Gazipaşa'da 3 adet tarla 8 milyon 857 bin 920 TL'ye kapalı teklif usulüyle satılacak...

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası'nın ihalesi Şubat'ta!

İstanbul Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yürütülen Cezayirli Hasan Paşa Kışlası ve Camii Restorasyonu kapsamında haziran ayında yıkılan Kasımpaşa'daki Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası aynı yerinde yeniden inşa edilecek.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Kosova Gazi Mehmet Paşa Hamamı restorasyon için bütçe bekliyor!

Kosova'da bulunan Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük tarihi eseri olan ve UNESCO'nun tarihi eser konumunda bulunan Gazi Mehmet Paşa Hamamı, onarım için bütçe bekliyor.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Gazi Osman Paşa'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı..

Samsun Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden etkilenen ve riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Tokat Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi açıldı!

Tokat’ta Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa’nın balmumundan heykelinin de yer aldığı Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi Gazi Osman Paşa’nın vefatının 115’nci yıl dönümünde düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Tokat'ta Gazi Osman Paşa müzesi ziyarete açıldı!

Tokat'ta, Gazi Osman Paşa müzesi törenle ziyarete açıldı. Devegörmez Mahallesi'ndeki Atatürk Evi'nin kuzey bitişiğindeki binada oluşturulan müzenin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tokat Gazi Osman Paşa Müzesi açıldı!

Tokat Devegörmez Mahallesi'ndeki Atatürk Evi'nin kuzey bitişiğinde bulunan binada oluşturulan Gazi Osman Paşa Müzesi' nin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

1929 yılında, Ahmet Muhtar Paşa'nın emlakinin kıymetini çıkartıyormuş!

1929 yılında eski Bahriye Nazırı Gazi Ahmet Muhtar Paşa, Yüve Divan tarafından 22 bin altın lira cezasına çarptırılmış. Maliye Bakanlığı bu paranın tahsili için Paşa'nın emlakinin kıymetinin çıkarılmasını bildirmiş.

Bursa Demirtaşpaşa'ya park ve meydan inşa ediliyor!

Sosyal yaşam alanlarının neredeyse hiç bulunmadığı mahallelerde, kamulaştırmalar sonucu elde edilen alanlara park ve meydan yapma çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi'ne de yepyeni bir park ve meydan kazandırıyor.

antalya gazi paşa Haberi

antalya gazi paşa

Antalya Gazipaşa, Pazarcı Mahallesi'nde 7 bin 602 metrekare seyrengah, 8 bin 786 metrekare tarla ve 20 bin 520 metrekare kumluk Gazipaşa Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle satılacak.


Toplam değeri 8 milyon 857 bin 920 TL olan garimenkullerin satışı 19 Aralık 2012 tarihinde 10:00 ile 11:00 saatleri arasında yarım saat arayla Gazipaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. 


Detaylı bilgi için