02 / 07 / 2024

Antalya Gazipaşa su sorunu

Antalya Gazipaşa su sorunu

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Yeşilköy Mahallesi’nin Çetili Sokak’a 100 yıldır yapılamayan su hattını döşeyerek, vatandaşı suyla buluşturdu.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

İstanbul’da barajlar alarm veriyor! İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 17.8 oldu

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesi ve son aylarda yaşanan kuraklık, yağmurların yağmaması sebebi ile İstanbul'a su sağlayan barajlarının doluluk oranı çok azaldı. İşte haberin ayrıntıları...

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

BİM’den 7’den 70’e herkese indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı! AFAD bölgeye gitti valilik açıklama yaptı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı. Bölgedeki yerleşim yerleri su altında kaldı. Kırklareli Valiliği olaya hemen müdahale edildiğini açıkladı. İşte taşan barajla ilgili son dakika gelişmesi...

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa su sorunu Haberi

Antalya Gazipaşa su sorunu

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Yeşilköy Mahallesi’nin Çetili Sokak’a 100 yıldır yapılamayan su hattını döşeyerek, vatandaşı suyla buluşturdu.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar yıllardır çözülemeyen sorunları bir bir çözüyor. Asırlık hasretleri gideriyor. Akseki 30 yıl sonra, Karagöl yaylası yüz yıl sonra suya kavuştu. Su sorunu nedeni ile adı Susuz Şahap olan mahalle artık susuz değil. Demre’de Fatma Nine 66 yıl sonra çeşmesinden su aktı. Aksu Macun Deresi sorunu yıllar sonra çözülürken Serik Kız deresi projesi tamamlandı. Gömbe, Ormana kanalizasyonlarına kavuşuyor. Finike Ernez’in 50 yıllık yol sorunu tarih oldu. 


ASIRLIK SORUN SONA ERDİ

Büyükşehir Belediyesi Kaş ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi Hayıtlı Mevkisi Çetili Sokak sakinleri de yüz yıldır yaşadığı su hasretini sonlandırdı. Su hattının olmaması nedeniyle vatandaşlar 80 metre alçakta kalan...