08 / 05 / 2024

Antalya Gençlik mahallesine müteahhitler

Antalya Gençlik mahallesine müteahhitler

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Gazipaşa Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi yapılacak!

Antalya Cumhuriyet Mahallesinde bulunan eski Gazipaşa Devlet Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi projesi yapılması planlanıyor. TOKİ devri yapılması planlanan eski hastanenin yerinin devrinden vazgeçildi.

Antalya Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açıldı!

Muratpaşa Belediyesi tarafından bin öğrenciye hizmet verecek Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi ( MURGEM ) açıldı.

Antalya Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açıldı!

Muratpaşa Belediyesi tarafından bin öğrenciye hizmet verecek Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) açıldı.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Antalya Gençlik mahallesine müteahhitler Haberi

Antalya Gençlik mahallesine müteahhitler

Bunun kentsel dönüşüm olmadığını belirten Muhtar Kaya, "Kentsel dönüşüm ada bazında, her türlü imar ihtiyaçları çizilerek yapılır. Burada tam tersi durum söz konusu. Son günlerde müteahhitler mahalleye akın etmiş durumda. Mahalle rantta kurban edilmemeli" dedi. Kentin en eski mahallelerinden olduklarını belirten Muhtar Kaya, binaların tamamının 30 yaşın üstünde olduğunu açıkladı. Bu nedenle Gençlik Mahallesi ve Işıklar Caddesinde hiçbir binanın deprem testini geçemediğini belirten Kaya, "Gençlik Mahallesinde 500 bina var. 400'ü yıkılıp yeniden yapılmayı bekliyor. Bu nedenle müteahhitler mahallemize akın ediyor. Eski binaların kat malikleri ile anlaşıp daha fazla kat izni alıp binayı yeniliyorlar" dedi. 


YENİ PLAN YAPILMALI 

Mahallenin ranta kurban edilmemesi gerektiğini ve kesinlikle kentsel dönüşüm olması gerektiğine vurgu yapan Kaya, "Kentsel dönüşüm olursa yeniden imar planı yapılır. Mahalle içinde yeşil...