10 / 05 / 2024

antalya Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi

antalya Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi

Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen işler kapsamında; binanın dış cephe kaplama sorunları, çatı izolasyon sorunu, sorunları, iç duvar çatlak ve kaplama sorunları, dış cephe yağmur suyu tesisat sorunları giderildi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates 3 lira, ıspanak 5 lira, patlıcan 6 lira! İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Halde patates 3 lira, ıspanak 5 lira, patlıcan 6 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer sebze ve meyvelerin 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL! Antalya sebze hali 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Antalya halinde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer sebze ve meyvelerin 11 ocak 2023 fiyat listesi...

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates, domates, biber, soğan patlıcan ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 9 Kasım 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde salatalık, şeftali, pancar, patlıcan, biber, muz, armut, karpuz, soğan, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Antalya Hal'inde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

antalya Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi Haberi

antalya Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi


Yaklaşık 3 ay önce başlayan tadilat çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kontrol edilen düzeltme işlerini, işin yüklenicisi Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bedelsiz olarak yaptı. Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Haşim İşcan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen işler kapsamında; binanın dış cephe kaplama sorunları, çatı izolasyon sorunu, dış cephe doğrama sorunları, ıslak hacim dilatasyon sorunları, iç duvar çatlak ve kaplama sorunları, kapı lento sorunları, yangın sistemi sorunları, dış cephe yağmur suyu tesisat sorunları giderildi. Ayrıca dış cephe limra kaplamaları komple silinerek; su ve kir geçirmeyecek şekilde emprenye kaplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. arasında 21 Kasım 2003 tarihinde imzalanan sözleşme gereği inşa edilen merkezi daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kullanımına verilmişti. 


Antalya Ekpres...