19 / 05 / 2024

Antalya hastane inşaatı çökme

Antalya hastane inşaatı çökme

Alanya 'da bir sitenin sakinleri, yapımı devam eden bir hastane inşaatı nedeniyle binalarında çökme tehlikesi meydana geldiğini öne sürdü. Belediye iddia konusunda detaylı inceleme için Alanya İnşaat Mühendisleri Odası'na yazı gönderildiğini belirtti

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

Antalya'da inşaat yasağının başlama tarihi ertelendi!

Antalya'ta her sene 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı bu sene 15 Haziran'a kadar uzatıldı. Sivil toplum örgütleri koronavirüs salgını döneminde inşaat yasağının ertelenmesine tepki gösterdi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya hastane inşaatı çökme Haberi

Antalya hastane inşaatı çökme


Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir sitenin sakinleri, yapımı devam eden bir hastane inşaatı nedeniyle binalarında çökme tehlikesi meydana geldiğini öne sürdü. Oba Belediyesi, iddia konusunda detaylı inceleme için Alanya İnşaat Mühendisleri Odası'na yazı gönderildiğini belirtti Merkezi Antalya'da bulunan bir vakfın Alanya'da yapılmakta olan diyaliz merkezi inşaatı, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Şubat ayında yapılan Alanya Belediye Meclis toplantısında, imar planında konut alanı olarak gözüken araziye, kamu menfaati gereği 'özel sağlık tesis alanı' yapılması oy birliğiyle kabul edilmişti. Oba Beldesi'nde yaklaşık 1,5 ay önce başlayan inşaatın yanında bulunan ve 6 bloktan oluşan Druid Growe sitesindeki iki binada çatlaklar oluştuğu belirtildi. Site sakinleri, konuya ilişkin Oba ve Alanya belediyelerine. de. başvurduklarını aktardı. 


Site sakinleri tepkili İnşaatın başladığı tarihten itibaren binalarda kayma ve çatlaklar meydana...