22 / 07 / 2024

Antalya Havaalanı yolu

Antalya Havaalanı yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başladı...

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Corona fırsatçıları Antalya Kekova Koyu’na 48 saatte villa yaptı!

Korona fırsatçıları Antalya'da Kekova Koyu’nda yolu olmayan koruma altındaki Üçağız'a 48 saatte villa yapmış...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Antalya Gazipaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya Gazipaşa Havaalanı pist uzunluğunun artırılması amacıyla bazı taşınmazlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Antalya'da havaalanı yapılması talebi TBMM'de!

Antalya'nın batısındaki ilçelere yakın bir mevkiye havaalanı yapılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Antalya Havaalanı yolu Haberi

Antalya Havaalanı yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başladı.

Yol tamamlandığında, havaalanı yoluna alternatif olacağı belirtilirken, Gazi Bulvarı ve Altınova Kavşağı’ndaki trafiğin rahatlayacağı bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel, Antalya’ya verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini, yol tamamlandığında bölgenin trafik sorunun kalmayacağını söyledi.

Altınova yolunda çalışmaların başlaması nedeni ile 20 Mart Cuma günü tören yapılacağı ifade...