21 / 05 / 2024

antalya İmecik Yaylası

antalya İmecik Yaylası

Alya Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz'da İmecik Beydağları'nda yapılacak olan şenlikler öncesinde İmecik Yaylası, Yazır Yaylası ve Güzle yolunda asfalt ve yol çalışmasına başladı.

İmecik Yaylası’nda 14 kilometrelik yol çalışması yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli İmecik Yaylası için verdiği yol sözü yerine getiriyor. Büyükşehir ekipleri, İmecik Yaylası’nda vatandaşların rahatça ulaşabilmesi için 14 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

İmar barışı fırsatçıları için teknolojik takip!

İmar Barışı fırsatçıları karadan ve havadan kıskaca alındı. Korkuteli’nin İmecik Yaylası’nda uydu takibi ile 76 milyon metrekarelik alanda 71 kaçak yapı belirlendi. 

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Antalya Kumluca'nın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören- Karagöl Yaylası yolunu sathi asfaltla kaplıyor.

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

Antalya İmecik Yaylası'nda yol çalışmaları başladı!

Alya Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz'da İmecik Beydağları'nda yapılacak olan şenlikler öncesinde İmecik Yaylası, Yazır Yaylası ve Güzle yolunda asfalt ve yol çalışmasına başladı.

Antalya Feslikan Yaylası yoluna asfalt!

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Antalya Finike'deki mermer ocağına Danıştay'dan ret kararı!

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir maden ocağında faaliyetin sürmesi için mahkeme kararının yürütmesinin durdurulma talebi, Danıştay tarafından reddedildi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Antalya'daki Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor!

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Antalya Finike Mermer Ocağı için ÇED gerekli mi?

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Karagöl Yaylası'na park yapılacak!

Kumluca Belediyesi tarafından yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Karagöl Yaylası'na park yapımı için çalışma başlatıldı.

antalya İmecik Yaylası Haberi

antalya İmecik Yaylası

Alya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar için İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, "Çalışmalar gelecek haftalarda sona erecek. Ekiplerimiz şenliğe yetiştirmek için hummalı çalışmalarına devam ediyor" dedi. Akdemir, Başkan Menderes Türel'in 'Yolu olmayan köy kalmayacak' sözünü yerine getirmeye çalıştıklarını...