04 / 05 / 2024

antalya kapalı pazar yeri

antalya kapalı pazar yeri

Öğretmenevleri Mahallesi’nde pazar inşaatı çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazar yerinin Mart ayında hizmete açılacağını söyledi.

Kepez'e kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi’ne yeni bir kapalı pazar inşa yapacaklarını açıkladı. Kepez Belediyesi, Şafak Mahallesi’nde 3 bin 484 metrekarelik açık semt pazarını üzeri kapalı modern bir pazar haline getirecek.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Antalya Kapalı Spor Salonu kent müzesi oluyor!

Antalya Işıklar'da yer alan kapalı spor salonu kent müzesine dönüştürülecek.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kumluca kapalı pazar yerinin temeli atıldı!

Toplam maliyeti 750 bin TL olan Kumluca kapalı pazar yerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje İller Bankası'nın desteği ile hayata geçiriliyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

antalya kapalı pazar yeri Haberi

antalya kapalı pazar yeri


İnsan odaklı projeler ile yaşamın tüm gereklerini İlçe vatandaşlarına sunan Konyaaltı Belediyesi, yeni projelerle bölgeye değer katmaya devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi son olarak Liman Mahallesi’ne inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan kapalı semt pazarının bir benzerini Öğretmenevleri Mahallesi’ne inşa ediyor. Öğretmenevleri Mahallesi’nde 999 sokak ile 921 sokak kesişiminde yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı hızla yükseliyor. Pazar inşaatında, çelik konstrüksiyon bağlantı çalışmaları tamamlandı. Zabıta hizmet binasının da tamamlandığı Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, duyurular için özel ses sistemi, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşın güvenliği için kamera sistemi, tuvalet ve çay ocağı ile çevre mahallelerde oturanların da ilk alışveriş durağı olacak.

“Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz”

Konyaaltı’nda gerçekleştirilen her yatırımda vatandaşların yaşam kalitesini...