30 / 04 / 2024

Antalya Karacaören 2 barajı

Antalya Karacaören 2 barajı

Antalya Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. Coşkun, Karacaören 2 barajının isale hattı inşaatının tamamlandığında Antalya İl merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı yaşanmayacağını belirtti.

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Hali'nde çılgın ucuzluk! Nane 2 TL, marul ve patates 4 TL! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 18 Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Antalya halinde nane 2 TL, marul ve patates 4 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki halde diğer ürünler ne kadar? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Karacaören 2 barajı Haberi

Antalya Karacaören 2 barajı




Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun beraberinde, bölge müdür yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve şube müdürleri ile birlikte tamamlandığında Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Coşkun, "Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatı tamamlandığında Antalya İl Merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar 2 milyon 602 bin 912 kişinin içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılanmış olacak. Proje ile yıllık 166,44 milyon metreküp içmesuyu, 42 bin 994 metre çelik boru ile Karacaören 2 Barajından Varsak bölgesine yapılması planlanan İçmesuyu Arıtma Tesisine iletilecek. Karacaören İsale Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. İsale hattında şu ana kadar 11 bin 750 metre boru imalatı tamamlanmış olup, işin genel fiziki gerçekleşmesi yüzde 27,77'dir" dedi.



Gazipaşa...