08 / 05 / 2024

antalya kaş yeni yol

antalya kaş yeni yol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en yüksek zirvelerinden biri olan Kaş Akdağ’a yol yaptı. Bugüne kadar ilk kez hizmet alan Yörükler, “İş makinelerini görünce gözlerimize inanamadık.” dedi.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

TİKA sözleşmeli personel alımı yapacak

TİKA yeni personel alımını yapılacağını açıkladı. Personel alımlarını yakından takip eden adaylar için TİKA yeni personel alımı yapılacağını belirtti. İşte haberin merak edilen ayrıntıları...

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

antalya kaş yeni yol Haberi

antalya kaş yeni yol


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en yüksek zirvelerinden biri olan Kaş Akdağ’a yol yaptı. Bugüne kadar ilk kez hizmet alan Yörükler, “İş makinelerini görünce gözlerimize inanamadık. Yapılan yolu hayal bile edemezdik. 15 günde gittiğimiz yolu, şimdi 1 günde gideceğiz” dedi.


Seçimlerden önce “Yolu olmayan mahalle ve yayla kalmayacak” sözünü veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu sözünü bir kez daha yerine getirdi. Antalya’nın en yüksek noktalarından olan Kaş ilçesi sınırlarındaki 3 bin 51 metre yüksekliğindeki Akdağ’a, ilk kez yol yapıldı. 2 bin 800 metreye kadar yapılan yol ile Akdağ’ın yaylalarında yaşayan Yörükler, 15 günlük göçlerini 1 günde yapacak.

YÖRÜKLER İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Akdağ’ın bölgedeki en yüksek noktalardan biri olduğunu belirterek, “Biz şu anda 2 bin...