14 / 05 / 2024

Antalya kayseri hızı tren

Antalya kayseri hızı tren

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Sahabiye kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ifadesiyle 4 milyar TL’yi bulan dönüşümle Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden sürüyor. 

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nda son durum!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız'da 110 adet konut inşa ediyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Klima satışları sıcaklıkların etkisiyle hız kazandı!

Hava sıcaklıklarının da etkisiyle klima satışları hız kazandı. Klimaların en çok satıldığı iller sırasıyla İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin ve Bursa olu

Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesinin 2020'ye kadar devreye gireceğini söyledi. Erdoğan, “Antalya-Konya -Aksaray –Nevşehir- Kayseri hızlı tren hattını 2023'e kadar hizmete almayı planlıyoruz” dedi.

Türkiye'nin mega projelere hız kesmeden devam edecek!

Türkiye’yi sıçratacak mega projeler, sandıktan çıkan istikrarla hız kazanacak. 100 milyar doları aşan mega projeler Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak.

Mega projeler hız kazanacak!

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek. İşte projelerle ilgili AK Parti'nin vaatleri...

Antalya kayseri hızı tren Haberi

Antalya kayseri hızı tren

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma sürecine ilişkin soru önergesi hazırladı. Özdemir, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

MHP'li Özdemir, ''MHP Kayseri Milletvekili Antalya'yı Konya ve Kapadokya bölgesi ile Kayseri'ye bağlayacak Antalya-Konya Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin etüt işlemlerinin 2020 yılında tamamlanmasının planlandığı ifade edilmiştir. 14/09/2018 tarihinde 7/3119 Esas Numarası ile Meclis Başkanlığa vermiş olduğum “Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesine ilişkin“ yazılı soru önergesine T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 05/11/2018 tarihinde cevap verilmiştir'' diye konuştu.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'in soruları: 
1. “Kayseri-Aksaray kesimi (149 km): Protek-Mega İş Ortaklığı ile 17.11.2015 
tarihinde sözleşme imzalanarak % 54 fiziki ilerleme sağlanmış olup, Aralık 2018'de etüt proje işleri tamamlanacaktır.” cevabına istinaden etüt proje işleri Aralık 2018'de tamamlanmış...