29 / 04 / 2024

Antalya kemerde oteller

Antalya kemerde oteller

Antalya İli Kemer İlçesi'nde yer alan 7.457 metrekare yüzölçümüne sahip olan turizm alanı İstanbul 1. İflas Dairesi tarafından 25 Şubat 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Antalya'da oteller dolunca, evlere talep arttı!

Antalya'da turizm hareketi, kiralık evlere olan talebi artırdı. Otellerde yüzde 100 doluluğa ulaşılınca, turistler kiralık evlere yöneldi. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

İngilizler en çok Kaş ve Kalkan'daki villaları kiralıyor!

Antalya’da oteller doluluk sorunu yaşarken, İngilizlerin Kaş- Kalkan’da kiraladıkları villaların şimdiden dolduğu ortaya çıktı.

Antalya Dreams of Phaselis otelinin imar planı iptal edildi!

Fettah Tamince'nin sahip olduğu Rixos Oteller Grubu'nun Olimpos Milli Parkı içine yapmayı planladığı otele izin çıkmadı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.

Elite World'den Antalya ve Bodrum'a 2 otel!

Coşkun Elik, Elite World markalı oteller zincirini hızla büyütüyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde açacağı 4 tesis ile otellerinin sayısı 9'a çıkacak. Elik'in yatırım radarında Antalya ve Bodrum'un yanı sıra Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri de var...

Elite World, Antalya'da 600 odalı tatil köyü açacak!

Elite World Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik ise Antalya'da yer baktıklarını belirterek, "Eğer umduğumuz gibi giderse 600 odalı bir tatil köyü planlıyoruz." dedi.

Antalya Kemer otel inşaatında tarihi yapı bulundu!

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Antalya'da oteller yeni yılı sakin geçirecek!

Antalya'da geçtiğimiz yılbaşı dönemlerinde yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller, bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı...

Fettah Tamince: Antalya'da otel dışında bir şey yapılmıyor!

Antalya'da otel dışında başka bir şey yapılmamasını eleştiren Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "Bankaya gidiyoruz, Temalı Park yapacağız kredi verin diyoruz. 'Kusura bakma otel yaparsan kredi var' yanıtını alıyoruz" dedi

Antalya kemerde oteller Haberi

Antalya kemerde oteller

Antalya İli Kemer İlçesi'nde yer alan 7.457 metrekare yüzölçümüne sahip olan turizm alanı İstanbul 1. İflas Dairesi tarafından 3 milyon 339 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Antalya İli kemer İlçesi Çamyuva Beldesi Deniz Caddesi'nin batısında ana caddeye cephelidir. Kemer Kumluca karayoluna yaklaşık 400 metre mesafededir.


Taşınmazın yakınında 5 yıldızlı oteller ve  tatil köyleri bulunmaktadır. Taşınmaz her türlü alt yapı hizmetlerinden ve belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. 


İhale İlanı

Taşınmazın

Özellikleri; Taşınmaz dolmuş ve otobüs güzergahlarına yakındır. Arsanın turizm tesis alanı içerisinde olması cazibe merkezi olmasını sağlamıştır. 


Kıymeti: 3.399.172.00 TL

1. Satış Günü: 25/02/2015 günü 11:00 ile 11:10 arası

2. Satış Günü: 23/03/2015 günü 11:00 ile 11:10 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki...