06 / 05 / 2024

antalya kent merkezi kentsel dönüşüm

antalya kent merkezi kentsel dönüşüm

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, siyasi gerilimin herkesi etkilediğini, gerginliğin her yere yansıdığını, Türkiye'nin huzur programı ve eylem planına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Artık biraz huzur istiyoruz" dedi.

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Antalya Kent Müzesi 29 Ekim'den önce açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan Kent Müzesi projesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Antalya'da 100 bin yapı riskli!

Antalya Kent Konseyi, yerel seçimler öncesinde ‘Kentin Öncelikleri’ raporunu hazırladı. Raporda 100 bin yapının riskli olduğu belirtildi. 

Antalya Kent Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyüğü olacak Antalya Kent Müzesi Projesi’nde hızla ilerliyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Antalya Kent Müzesi için yıkımlar başladı!

Antalya Kent Müzesi Projesi kapsamında eski Büyükşehir Belediye hizmet alanında yer alan prefabrik yapılar yıkılıyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Antalya Kent Müzesi'nin ihalesi 26 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük kent müzesi projesi olan Antalya Kent Müzesi Projesi 26 Nisan’da ihaleye çıkıyor. İşte projenin detayları...

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

antalya kent merkezi kentsel dönüşüm Haberi

antalya kent merkezi kentsel dönüşüm

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, siyasi gerilimin herkesi etkilediğini, gerginliğin her yere yansıdığını, Türkiye'nin huzur programı ve eylem planına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Artık biraz huzur istiyoruz" dedi.


Davut Çetin, ATSO'nun Aralık ayı meclis toplantısında kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Davut Çetin, ATSO başkanlığı görevini bırakarak CHP'den Antalya milletvekili seçilip genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Çetin Osman Budak'ı kutladı. Davut Çetin, "Çetin başkanımıza üstlendiği yeni görevinde başarılar diliyorum. Nasıl ki sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dışişleri Bakanı olması hepimizi gururlandırıyorsa, aynısı Çetin başkan için de geçerli" dedi.

HUZUR PROGRAMINA İHTİYAÇ VAR

Türkiye'de siyasi gerilimin herkesi etkilediğini, gerginliğin her yere yansıdığını belirten Davut Çetin, sosyal yaşama, hatta ticari yaşama yansıdığını söyledi. Tüketici Güven Endeksi'nin bile bu havadan etkilendiğini kaydeden Çetin,...