16 / 05 / 2024

Antalya Kepez 10 yeni eserin temeli atılacak

Antalya Kepez 10 yeni eserin temeli atılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’i cazibe merkezi haline getirecek projelerinden 10’unun daha temelini atıyor. Kepez’de yatırım, şehirleşme bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

Turizm cenneti Antalya'da 10 arsa satılıyor! 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyat ve büyüklükleri...

Antalya Hali 10 Mayıs sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 10 Mayıs 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Antalya halinde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mayıs 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez 10 yeni eserin temeli atılacak Haberi

Antalya Kepez 10 yeni eserin temeli atılacak


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’i cazibe merkezi haline getirecek projelerinden 10’unun daha temelini atıyor. Kepez’de yatırım, şehirleşme bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

2015 yılı içerisinde 41 ayrı önemli hizmeti ilçe halkıyla buluşturan Kepez Belediyesi, 2016’da hayata geçireceği projelerini hazırladı. Bu yıl içerisinde Kepez’e, 10 ayrı eser daha kazandırılacak. Mimari projeleri hazırlanan yatırımların yapımı, ihale süreçlerinin tamamlanmasından sonra başlayacak.


ANADOLU ARASTASI

Dokuma Kent Parkı, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Kepez Park Orman, Kent Ormanı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi gibi vizyon projeleri Antalya’ya kazandıran Başkan Hakan Tütüncü, kenti 2016’da da dev bir eserle daha buluşturuyor. Kent Meydanı ve Anadolu Arastası, 2016’nın vizyon projesi olacak. İçerisinde şehitler anıtının da olacağı...