11 / 05 / 2024

antalya kepez 2.bölge toki evleri

antalya kepez 2.bölge toki evleri

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuları bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

antalya kepez 2.bölge toki evleri Haberi

antalya kepez 2.bölge toki evleri

Toplam 6 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu TOKİ Antalya Kepez 2.Bölge'de aylık 716 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatlarının 114 bin 592 TL ile 125 bin 621 TL arasında değiştiği projede 90,07 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler bulunuyor.


Satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Antalya Sanayi Sitesi Şubesi aracılığıyla yürütülecek olan TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuruları ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Antalya Kepez 2. Bölge TOKİ ödeme planı kapsamında yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 96, 108 veya 120 ay vadelendiriliyor. Başvuruları 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edeceği...